Airco kopen? Het beste airco forum 2020
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Ga naar beneden
avatar
Admin
Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 07-05-20
Profiel bekijkenhttps://airco.actieforum.com

SereneLife Empty SereneLife

vr jun 12, 2020 2:29 pm
het draagbare airconditioningsysteem SereneLife heeft een lichtgewicht, handig, gestroomlijnd lichaamsontwerp dat bedoeld is voor gebruik in de slaapkamer, woonkamer of garage thuis of op kantoor. Er gaat niets boven een comfortabel en gezellig huis, daarom brengt SereneLife u met trots de nieuwe en verbeterde draagbare airconditioning die een geweldige aanvulling is op uw huis! Het zorgt voor uren ontspanning en comfort, vooral op een warme en vochtige zomerochtend.

HANDIG EN DRAAGBAAR
Het serene draagbare airconditioningsysteem Life heeft een lichtgewicht, handig, gestroomlijnd lichaamsontwerp dat bedoeld is voor gebruik in de slaapkamer, woonkamer of garage thuis of op kantoor. Het beschikt over rollende wielen voor gemakkelijke draagbaarheid

INGEBOUWDE ONTVOCHTIGER
U krijgt niet alleen het verkoelende effect van de draagbare AC, maar helpt ook de luchtvochtigheid te verlagen, werkt als een luchtreiniger die uw huis minder gastvrij maakt voor allergenen zoals huisstofmijt, schimmel door de luchtontvochtiger te selecteren

MOTOR MET LAAG GELUIDSNIVEAU
Een ruisarme prioriteitsfunctie kan worden gebruikt met speciaal geconfigureerde systemen. Een signaal van een timer of keuzeschakelaar activeert de stille modus.

ANDEREN

SereneLife SLPAC8 8.000 BTU draagbare airconditioning
https://www.taec.nl/moa-a016c/
SereneLife 10.000 BTU draagbare airconditioning
https://www.windbarriers.eu/koolbreeze-p18hcr2-review/

UITLATEN SLANG
Trekt warme lucht uit de kamer, stuurt deze langs spoelen die zijn gekoeld met koelmiddel en stuurt vervolgens verwarmde lucht en vocht door de slang en het huis uit.

AFSTANDSBEDIENING

Hiermee kunt u de ventilatorsnelheid en temperatuur op afstand regelen. Moet u de A / C aanpassen? U hoeft niet op te staan ​​van uw werk om het te doen.

INSTALLATIEPLAAT
Met deze kit kunt u uw draagbare airconditioner aansluiten en uw huis koelen, ondanks de onconventionele opstelling.
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum